Medical Sandbox

Medical Sandbox indgår samarbejde med Dansk Nefrologisk Selskab

placeit

Medical Sandbox og Dansk Nefrologisk Selskab har indgået samarbejde omkring at udvikle en applikation for selskabet til nedsættelse af forekomsten af akut nyresvigt på danske hospitaler.

Applikationen vil indeholde Dansk Nefrologisk Selskabs nye nationale guidelines på emnet, pakket ind i en innovativ algoritme, som leder brugeren igennem trinene for identificering, behandling og opfølgning af akut nyresvigt. Derudover kommer applikationen til at indeholde guide til vurdering af patienters risiko for udvikling af akut nyresvigt samt algoritme over diagnosticering, udredning, behandling og kontrol af kronisk nyresygdom.

Applikationen forventes færdig i efteråret 2016 og de basale funktioner vil blive præsenteret ved en stand til Dansk Nefrologisk Selskabs Årsmøde, 29-30 april 2016 i København.

Udover mobilapplikationen omfatter aftalen også en webapplikation omkring håndteringen af kronisk nyresygdom, primært i almen praksis, samt en opdatering af Dansk Nefrologisk Selskabs hjemmeside: Nephrology.dk

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *