Medical Sandbox

AKI-projekt skal præsenteres på Dansk Selskab for Akutmedicins årsmøde

Se mere her: www.akutmedicin.org

Medical Sandbox har fået udvalgt et abstract til præsentation på Dansk Selskab for Akutmedicins årsmøde d. 8-9 april 2016 i Vejle!

Abstractet omhandler specifikt algoritmen omkring akut nyresvigt i applikationen som udvikles for Dansk Nefrologisk Selskab. Udgangspunktet er fokus på tankegang på tværs af specialer i de fælles akutmodtagelser på landets hospitaler, hvor akut nyresvigt præsenterer sig hos patienter med problemstillinger indenfor samtlige medicinske og kirurgiske specialer.

Formålet er at skabe opmærksomhed omkring projektet og finde støtte til indførsel af den færdige applikation hos flest muligt yngre- og speciallæger, således at det størst mulige antal patienter får gavn af initiativet.

I forbindelse med udfærdigelsen af abstract og artikler omkring applikationen tænkes der også på hvorledes effekten måles, når først applikationen er launchet. Dette bliver yderligere et projekt, som vil blive beskrevet senere i processen.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *